Tervetuloa tutustumaan vuokrakohteisiimme.

 • Villa Lapinranta

  Alkaen 150,00  / vrk sis. alv

  Villa Lapinrannassa lomailet rauhallisessa maalaismaisemassa Rovaniemellä, Rautiosaaren kylässä. Vuokramökki sijaitsee aivan Kemijoen rannalla, upean Hirvassuvannon kohdalla hiljaisen metsätien päässä. Villa Lapinrannan valoisat ja viihtyisäksi sisustetut tilat mahdollistavat hienon lomakokemuksen jokaiselle. Tilaa majoittumiseen on jopa 12 hengelle.

  Kemijoki, sekä sitä ympäröivän maaseudun luonto luovat lomallesi upeat puitteet. Lähiympäristössä voit virkistäytyä lenkkeilyn, kalastuksen, uinnin, retkeilyn, marjastuksen tai hiihdon parissa vuodenaikojen vaihtelun mukaan.

  Rovaniemen kaupungin monipuoliset ravintola-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä ostosmahdollisuudet ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä Villa Lapinrannasta. Joulupukin kotikaupunki Rovaniemi on ilmeeltään kansainvälinen ja sieltä jokainen lomailija voi löytää monipuolista ja mielekästä nähtävää ja koettavaa. Meillä lomaillessa nautit myös Lapin luonnon jokaisen vuodenajan parhaista puolista; keskiyön auringosta, ruskan hehkusta, revontulista tai hohtavista keväthangista.

  Tervetuloa Villa Lapinrantaan!

 • Laajalahti (tulossa kesällä 2022)

  Kauniin Suvasveden rannalla sijaitseva höylähirsimökki. Rakennettu 1950-luvulla, sisätilat remontoitu täysin 2020. Erillinen rantasauna ja pukuhuone.

  Terassin rakentamisen, ulkomaalauksen ja rannan kunnostamisen jälkeen tänne pääsee nauttimaan lomasta kesällä 2022.

 • Jäänmaa (tulossa kesällä 2022)

  Idyllinen vanha maatilan pihapiiri, kivinavetoineen ja hirsiaittoineen. Rintamamiestalo, rakennettu 1954, remontoidaan vuonna 2021 viihtyisät majoitustilat 15 hengelle.

  Vuokrattavissa kesällä 2022.