• Tynnyrkivenniemi

  Alkaen 340,00  per yö sis. alv

  Täällä voit rentoutua luonnonrauhassa, katsella kirkasta tähtitaivasta ilman häiritseviä valoja ja kuunnella täydellistä hiljaisuutta.

  Jyhkeät käsin veistetyt hirsiseinät, tunnelmallinen sisustus ja rauhoittava järvimaisema luovat lomallesi upeat puitteet. Tynnyrkivenniemi sijaitsee Suomen suurimmassa saaressa Soisalossa, kirkasvetisen Suvasveden rannalla.

  Kesällä järvi tarjoaa virkistävän uintikokemuksen, ranta on matala ja lapsiystävällinen. Voit myös käydä kokeilemassa kalaonneasi kalaisalla Suvasvedellä.

  Vuokralaisten käytettävissä on soutuvene pienellä moottorilla.

  Rannalla on tilava rantasauna, sen ison puukiukaan lempeät löylyt kruunaavat päiväsi. Saunaan tulee järvivesi,  joka lämpiää muuripadassa. Talvella jäälle tehdään avanto, jossa pääset virkistäytymään löylyjen lomassa.

  Mökissä on tilaa majoittumiseen enintään 10 aikuiselle ja kolmelle lapselle

  Lisäksi erillisen rantasaunan saunatuvassa on levitettävä sänky kahdelle hengelle.

 • Villa Lapinranta

  Alkaen 150,00  per yö sis. alv

  Villa Lapinrannassa lomailet rauhallisessa maalaismaisemassa Rovaniemellä, Rautiosaaren kylässä. Vuokramökki sijaitsee aivan Kemijoen rannalla, upean Hirvassuvannon kohdalla hiljaisen metsätien päässä. Villa Lapinrannan valoisat ja viihtyisäksi sisustetut tilat mahdollistavat hienon lomakokemuksen jokaiselle. Tilaa majoittumiseen on jopa 12 hengelle.

  Kemijoki, sekä sitä ympäröivän maaseudun luonto luovat lomallesi upeat puitteet. Lähiympäristössä voit virkistäytyä lenkkeilyn, kalastuksen, uinnin, retkeilyn, marjastuksen tai hiihdon parissa vuodenaikojen vaihtelun mukaan.

  Rovaniemen kaupungin monipuoliset ravintola-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä ostosmahdollisuudet ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä Villa Lapinrannasta. Joulupukin kotikaupunki Rovaniemi on ilmeeltään kansainvälinen ja sieltä jokainen lomailija voi löytää monipuolista ja mielekästä nähtävää ja koettavaa. Meillä lomaillessa nautit myös Lapin luonnon jokaisen vuodenajan parhaista puolista; keskiyön auringosta, ruskan hehkusta, revontulista tai hohtavista keväthangista.

  Tervetuloa Villa Lapinrantaan!