• Villa Lapinranta

    Alkaen 150,00  per yö sis. alv

    Villa Lapinrannassa lomailet rauhallisessa maalaismaisemassa Rovaniemellä, Rautiosaaren kylässä. Vuokramökki sijaitsee aivan Kemijoen rannalla, upean Hirvassuvannon kohdalla hiljaisen metsätien päässä. Villa Lapinrannan valoisat ja viihtyisäksi sisustetut tilat mahdollistavat hienon lomakokemuksen jokaiselle. Tilaa majoittumiseen on jopa 12 hengelle.

    Kemijoki, sekä sitä ympäröivän maaseudun luonto luovat lomallesi upeat puitteet. Lähiympäristössä voit virkistäytyä lenkkeilyn, kalastuksen, uinnin, retkeilyn, marjastuksen tai hiihdon parissa vuodenaikojen vaihtelun mukaan.

    Rovaniemen kaupungin monipuoliset ravintola-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä ostosmahdollisuudet ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä Villa Lapinrannasta. Joulupukin kotikaupunki Rovaniemi on ilmeeltään kansainvälinen ja sieltä jokainen lomailija voi löytää monipuolista ja mielekästä nähtävää ja koettavaa. Meillä lomaillessa nautit myös Lapin luonnon jokaisen vuodenajan parhaista puolista; keskiyön auringosta, ruskan hehkusta, revontulista tai hohtavista keväthangista.

    Tervetuloa Villa Lapinrantaan!